Linn sai suure peo eel viimast lihvi

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kaunistati Viljandi kesklinna ning seati püsti telke ja lavasid. Hansaala tänavate kohale veeti suur hulk värvilisi lipukesi, mis peavad linnale andma tavalisest lõbusama ja pidulikuma ilme.
Eile kaunistati Viljandi kesklinna ning seati püsti telke ja lavasid. Hansaala tänavate kohale veeti suur hulk värvilisi lipukesi, mis peavad linnale andma tavalisest lõbusama ja pidulikuma ilme. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile keskpäeval ajasid kaks tüdrukut Viljandis Tartu tänaval vigastatud tiivaga varest taga, ilma et neid oleks ohustanud auto alla jäämine. Liikluseks suletud kesklinnas anti veel viimast lihvi homme algavateks hansapäevadeks.  

Siblimist oli näha siin ja seal, heakorratöid tegid nii selleks seatud inimesed kui need, kelle silma tolmused tänavad riivasid. Näiteks alustas kaupluse Kangad juhataja Astrid Kree päeva poeesise kõnnitee pühkimisega tolmust, mis oli tulnud sõiduteelt. Alles päev varem oli ta samale kohale luuda näidanud.

«Kuigi mitu fassaadi on siin inetud ja ülesriputatud lipukesed neid kahjuks ei varja, loodan, et inimesi tuleb palju ja nad jäävad peoga rahule,» märkis Kree.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles