Loom on loom. Inimene on inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Lill
Meelis Lill Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

IKKA JA JÄLLE tuleb ette olukordi, kus hulkuvad või lahtipääsenud koerad ründavad inimesi või teisi loomi või tekitavad ettearvamatu käitumisega kelleski hirmu. Kannatanutel pole aga pahatihti aimu, kelle poole nad peaksid abi saamiseks pöörduma.

 

Alles üle-eelmisel nädalavahetusel elas kogu Eesti kaasa Viljandi vallas kaduma läinud kuueaastase Andre otsingutele. Mäletatavasti said poisi venna sõnul toonased sündmused alguse just lahtistest külakoertest, kes lapsi hirmutasid. Väidetavalt polnud vendadel hooletusse jäetud neljajalgsete pärast võimalik mööda õiget teed koju naasta ning läbi metsa alanud teekond osutus Andrele eriti pikaks ja väsitavaks. Õnneks lõppeks kõik hästi.

HOOLETA JÄETUD loomadega on hädas olnud paljud. Niisiis on igati asjakohane küsida, mida tähelepanelikel kodanikel tuleks neil puhkudel ette võtta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles