Helmen Kütt usub sotside ja oravate koostöö jätkumisse

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmen Küt jätkab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Viljandimaa piirkonna juhina.
Helmen Küt jätkab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Viljandimaa piirkonna juhina. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel Pärnus peetud üldkogul Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimeheks valitud viljandlane Helmen Kütt usub, et sotsid asuvad uueks esimeheks tõusnud Jevgeni Ossinovski eestvõttel võimusuhteid Reformierakonnaga revideerima. Samas ei näe ta põhjust, miks koostöö kahe partei vahel peaks lähiajal lõppema.

Seekordse üldkogu eel läks Sotsiaaldemokraatliku Erakonna siseelu üpris põnevaks. Eestis pole ammu nähtud, et ühe erakonna juhi kohale oleks kaks võrdset ja teineteisele vastanduvat kandidaati. Helmen Kütt, kui tuline olukord teie silmis oli?

Tegelikult rõhutas Jevgeni Ossinovski esimesest intervjuust alates, et ta ei kavatse kandideerida Sven Mikseri vastu, vaid koos temaga. Tõsi, mõned tema toetajad kasutasid ka vastandavat retoorikat, aga eks inimesed ole ikka erinevad: mõned kirglikumad ja mõned vähem kirglikud, mõned räägivad rohkem asja sisust ja teised spekuleerivad rohkem nimedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles