Koledat maja kaetakse lipuvärvides kangastega

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui aasta aega katuseta olnud Tartu tänav 8 maja kaetakse hansapäevade ajaks Balti riikide lipuvärvidega.
Rohkem kui aasta aega katuseta olnud Tartu tänav 8 maja kaetakse hansapäevade ajaks Balti riikide lipuvärvidega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavu 1. aprillil kirjutas Sakala, et Viljandi koledad tänavad kaetakse hansapäevade ajaks kangaga. See aprillinali tundub reaalsuseks saavat: Tallinna ja Tartu tänava nurgal koletsev maja ongi juba osaliselt lipuvärvides kanga all.

Rahvusvaheliste hansapäevade peakorraldaja Jaanus Kukk ütles, et kuna omanik ei suutnud renoveerimisjärgus majaga midagi mõistlikku ette võtta, sündiski otsus katta see lipuvärvides kangastega. Täna seadis Viljandi Linnahooldus need üles.

Nagu rääkis Viljandi Linnahoolduse juhataja Margus Suigusaar, olid need lipud linnal olemas ja nende töö ongi riputada need sinna, kuhu kästakse. Maja tänavatepoolne nurk on juba kaetud Eesti, Läti ja Leedu lipuvärvidega, Tallinna tänava poolsele küljele neid alles seatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles