Suve alguse pidu tõi kevade lõpul Ulgele tuhandeid

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1990. aastatel hittidega «Hello Africa» ja «It’s My Life» suure menu saavutanud Dr. Alban esitas Ulge publikule peamiselt oma vanu tuntud lugusid.
1990. aastatel hittidega «Hello Africa» ja «It’s My Life» suure menu saavutanud Dr. Alban esitas Ulge publikule peamiselt oma vanu tuntud lugusid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reedel ja laupäeval Võrtsjärve ääres aset leidnud «Suvefest» kandis õigustatult suurima suve alguse peo nimetust, sest meelitas kokku tuhandeid inimesi, sadu autosid ja isegi väikse linnaku jagu telke.

Kahe päeva jooksul astus Ulge puhkeala puust laululava ette püstitatud suurele lavale terve plejaad Eesti artiste, kelle esindusliku rivi pidi kell 1.30 laupäeva öösel lõpetama 1990. aastate megastaar Dr. Alban. Paraku tegi elu programmi väikese korrektiivi ja kuigi Dr. Alban astus lavale vaid veerand tundi väljakuulutatud ajast hiljem, ei olnud ta viimane esineja. Pärast Nigeeria päritolu Rootsi muusikut tuli esinema veel Terminaator, kes tegelikult oli kavas enne teda.

Publikunumbrid pole veel koos

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles