Sakslased jõudsid külakostiga linna äärest hansaalale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamburgi delegatsioon jõudis peatselt algavatele hansapäevadele esimesena. Nende kolm punast veokit võtsid endise KEK-i hoone juures koha sisse juba pühapäeval. Eile liikus karavan Sakala keskuse taha ja peagi seab delegatsioon Tartu tänava alguses sisse oma Hamburgi platsi.
Hamburgi delegatsioon jõudis peatselt algavatele hansapäevadele esimesena. Nende kolm punast veokit võtsid endise KEK-i hoone juures koha sisse juba pühapäeval. Eile liikus karavan Sakala keskuse taha ja peagi seab delegatsioon Tartu tänava alguses sisse oma Hamburgi platsi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Hamburglased on õlle- ja heeringalastiga Viljandis kohal ja eile hakkasid nad oma algsest peatuspaigast endise KEK-i hoone juures ühes külakostiga vanalinna poole hansaalale liikuma.

«Nende külmauto saab täna Hamburgi alale oma kohale paika,» märkis eile Viljandi rahvusvaheliste hansapäevade delegatsioonijuht Kai Oja. Hamburgi ala on planeeritud Tallinna ja Tartu tänava nurgale, selle maja kõrvale, mis nüüd juba mitu kuud katuseta seisnud ja hansapäevadeks triibulise kangaga kaeti.

Esimesed on kohal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles