Suvi toob paarkümmend uut jalgrattaparklat

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi turu kõrval tegutseva Säästumarketi juures on rattahoidja väga trööstitus seisukorras – maa küljest lahti ja logisev. Kui sinna jalgratas kinnitada, võib sellest ilmselt kergesti ilma jääda.
Viljandi turu kõrval tegutseva Säästumarketi juures on rattahoidja väga trööstitus seisukorras – maa küljest lahti ja logisev. Kui sinna jalgratas kinnitada, võib sellest ilmselt kergesti ilma jääda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üha enam kohtab Viljandis jalgratastel tuhisevaid inimesi: kes sõidab tööle, kes kooli, kes teeb sporti. Nende tarvis plaanitakse suve keskpaigas või lõpu poole linna paigaldada paarkümmend uut jalgrattahoidjat.

Võimalikele asupaikadele, kuhu uusi rattahoidjaid panna või kus vanad välja vahetada, saab 7. juunini hääle anda linnavalitsuse veebiküsitluses.

Linna pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalov tõdes samuti, et linnas hakkab silma üha rohkem jalgrattureid. «Mõte on selles, et jalgratast saaks kinnitada raami pidi ja hoidja ei asuks lukustamiseks liiga madalal. Paljude jaoks ei ole kummardamine väga mugav,» selgitas ta, miks uued jalgrattahoidjad kasulikumad on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles