Nostalgiast elatuvad eurostaarid esinevad laatadel ja metsa vahel

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulgel seati esinemisplats valmis juba neljapäeval. Kahe päeva jooksul esines seal hulk Eesti lauljaid, aga peaesinejana astub öösel lavale Rootsi artist dr. Alban.
Ulgel seati esinemisplats valmis juba neljapäeval. Kahe päeva jooksul esines seal hulk Eesti lauljaid, aga peaesinejana astub öösel lavale Rootsi artist dr. Alban. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Smokie legendaarne ekslaulja Chris Norman tahaks 7. augustil Viljandis oma kunagist bändi kuulata, peaks ta selleks vaid Keilast Viljandisse sõitma ning pärast kontserti praamile kiirustama, sest järgmisel päeval astub ta üles Saaremaal.

Kirjeldatud logistika on küll vaid hüpoteetiline, aga siiski võimalik, sest vanu staare tiirutab Eesti peal suvel palju. Ka Viljandimaale jõuab neid rohkem kui üks. Ja avapauk antakse juba mõne tunni pärast: kava järgi kell 1.30 asub publiku ja Võrtsjärve sääskede rõõmuks Ulgel esinema üheksakümnendate megastaar Dr. Alban.

Nigeerias sündinud mehe karjäär sai alguse Rootsist, kuhu ta läks 23-aastaselt hambaarstiks õppima. Et lisa teenida, keerutas dentist plommide paneku kõrval plaate. Muusikukarjääri valinud Dr. Alban ei pea ka praegu, 57-aastasena, hambaid varna riputama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles