Karol Metsast on saanud Vikingi kaitseliini tugilüli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpul Stavangeri Vikingi klubiga kolmeaastase lepingu sõlminud Viljandist pärit 22-aastasel Karol Metsal on Norra jalgpalli kõrgliigas läinud suurepäraselt ja temast on kujunenud üks meeskonna tugisambaid.
Eelmise aasta lõpul Stavangeri Vikingi klubiga kolmeaastase lepingu sõlminud Viljandist pärit 22-aastasel Karol Metsal on Norra jalgpalli kõrgliigas läinud suurepäraselt ja temast on kujunenud üks meeskonna tugisambaid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta algul kohvrid pakkinud ja Norrasse sõitnud jalgpallurist Karol Metsast on saanud Stavangeri Vikingi meeskonna kaitseliini juht ja üks võtmefiguure: ta on kõigis liigamängudes väljakul rassinud algusest lõpuni.

«Korra on mind siiski ka välja vahetatud, aga see oli karikamängus, mil meeskond oli juba 9:0 eduseisus. Siis lubati mind paarkümmend minutit varem puhkama,» nentis kahe nädala eest 22. sünnipäeva pidanud viljandlane.

Oma eluga Stavangeris on Karol Mets rahul ning meeskonnakaaslased ja fännid on teda väga hästi vastu võtnud. «Norras polegi teisiti võimalik. Siin kõik naeratavad sõbralikult ja on abivalmis,» lausus ta ning lisas, et Vikingi koosseisu kuulub koos temaga kümme välismaalast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles