Seekord astuvad väljakule vanemad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval võtavad Viljandi kunstmurul mõõtu Tuleviku jalgpallikooli noorterühmade laste vanemate võistkonnad.

Turniir algab kell 10 ning mängivad kuue vanuserühma emad ja isad. Mänguajaks on kaks korda kaheksa minutit ning mängitakse kahel pisikesel väljakul.

Platsil saab korraga olla kuus väljakumängijat ja väravavaht, kellest vähemalt kolm peavad olema emad. Esindatud on 1999., 2003., 2004., 2005., 2006. ja 2008/2009. aastal sündinud laste rühm.

«Sel korral on siis lapsed pealtvaatajate ja kaasaelajate rollis ning emad-isad saavad oma võsukestele näidata, kuidas tegelikult jalgpalli mängitakse,» tutvustas üritust klubi juht Raiko Mutle.

Ta avaldas lootust, et sellised päeva liidavad kohalikku jalgpalliperet senisest veelgi rohkem ning annavad ka vanematele selgust või tuletavad meelde, mis tunne on ise väljakul palli taga ajada.

«Mul on ülimalt hea meel, et peaaegu kõik vanuserühmad on esindatud. Ka lastel on seda kindlasti lõbus vaadata,» lisas Mutle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles