Külavanema laudast pärit kanistrid paukusid akna taga

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline oli kanister, mis plahvatas Tõnukülas elava Martin Arumäe aia taga ööl vastu esmaspäeva. Ta teatas sellest kohe politseile, kes kuulas eile külaelanikke üle.
Selline oli kanister, mis plahvatas Tõnukülas elava Martin Arumäe aia taga ööl vastu esmaspäeva. Ta teatas sellest kohe politseile, kes kuulas eile külaelanikke üle. Foto: Ketlin Beljaev

Tõnukülas elav Svetlana Mängli kuulis öösel vastu esmaspäeva läbi une kõva pauku. Kui kolmapäeval jälle kärgatused kostsid, hakkas ta lähemalt uurima kanistrit, mille oli oma hoovi pealt vedelemas leidnud.

Võõra päritoluga 20-liitrises kanistris oli suur auk – plast­anum pidigi pühapäeva öösel lõhkedes kõva paugu tegema. Kolmapäeval läks Facebooki kommuunis «Märgatud Tõnukülas» lahti elav arutelu selle üle, kes võis pühapäeva öösel vastu esmaspäeva kanistreid õhkida ja külaelanikes ärevust tekitada, sest vähemalt kaks pauku käis majade läheduses.

Svetlana Mängli ütles, et kui see oli kellegi rumal nali, võib see kurvalt lõppeda. Juhtunu polnud Mängli sõnul naljakas ka seetõttu, et mõni aasta tagasi kaotas pere tulekahjus maja. Sellest, kes võis öö­rahu rikkumise taga olla, polnud tal aimugi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles