Kert Varik tuleb lätlasega mullust võitu kaitsma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karksi valla motokrossisõitja Kert Varik tuleb koos oma lätlasest korvimehega homme Ainja rajale oma mullust võitu kaitsma. Lisaks püüdleb maailmameistrivõistluste sarjas 15. kohta hoidev tandem Eesti meistri tiitlit.

Eesti meistrivõistlustel on Kert Varikul ja Haralds Kurpnieksil mai algusest juba üks etapivõit kirjas. Maailmasarja kuuendal etapil esmaspäeval Hollandis Oldebroekis teenisid nad tubli punktilisa, saades kahe sõidu kokkuvõttes 12. koha.

Kuues osavõistlus algas tänavu külgkorviga mootorrataste maailmameistrivõistluste täisprogrammi ette võtnud Eesti ja Läti ühismeeskonnale kehvalt. Eelsõitu hästi alustanud, olid nad siduri purunemise tõttu sunnitud selle kaheksandalt positsioonilt katkestama. Variku sõnul pääsesid nad siiski 27. kohaga põhisõitu, ent väga keerulistes oludes oli neil taganttulijatena raske oma positsiooni parandada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles