Laupäeval on Suure-Jaanis lõbustusi tulvil perepäev

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani noortekeskuses on uhke vaba aja väljak, muuhulgas ka skate-park.
Suure-Jaani noortekeskuses on uhke vaba aja väljak, muuhulgas ka skate-park. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Laupäeval kell 11. algab Suure-Jaani noortekeskuse juures perepäev, kus sealsed väljakud on tulvil erinevaid tegevusi tervele perele, kõik on tulijatele ka tasuta.

 Noortekeskuse juhataja Marlen Silma sõnutsi on see tradistiooniline lastekaitsepäevale pühendatud ettevõtmine, mis muidu on olnud pühapäeviti.

«Rahvast lõbustab tiigrikutsu ja kloun Felix, jagatakse tasuta pannkooke, avatud on noortekohvik ja hüpata saab batuudil,» sõnas ta. Kohal on politsei ja Lõvi Leo, naiskodukaitsjad on üles pannud takistusraja. «Suusaföderatsiooni abiga jõuab õuele marumägi, ehk kunstkattega suusahüppemägi, kust soovijad saavad alla hüpata,» selgitas Silm.

Tehakse näomaalinguid, ning tulistada saab automaadi simulaatorist. Keskpäeval toimuvad valla meistrivõistlused tänavakorvpallis ja kell 15 võtavad sõpruskohtumisel jalgpallis mõõtu Suure-Jaani vallavolikogu ja noored. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles