Viljandlased ütlevad rattaparklate rajamisel sõna sekka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Selgitamaks, kus soovivad viljandlased oma jalgrattaid parkida, korraldab linnavalitsuse avalike suhete ja turismiamet veebiküsitluse, milles on võimalik märkida nii varem pakutud asukohti kui ka lisada oma eelistusi.

Küsitluse tulemused on linnajuhtidele abiks, kui tuleb otsustada uute parklate rajamine ja vanade väljavahetamine.

Avalike suhete ja turismiameti juhataja Johan-Kristjan Konovalovi sõnul on linnal plaanis soetada paarkümmend uut jalgrattaparklat, millest osa hakkaks paiknema uues asukohas ning osa asendaks kulunud parklad. «Nimekirjas on ka sellised kohad, kus juba on parkla ning mida silmanähtavalt kasutatakse. Palume inimestel siiski ka need kohad ära märkida ja lähtuda nii-öelda nullvariandist ehk lihtsalt vajadusest ratast parkida, olenemata sellest, kas parkla on juba olemas või mitte.»

Küsitluse eelvalikute seas on objekte, mis linnale ei kuulu, ning sinna rattaparkla paigaldamine sõltub eraomanikust. «Viljandis on juba palju tublisid ettevõtjaid, kes on oma hoonete ette rattaparklad rajanud. Kui küsitlusest tuleb välja vajadus parkla järele mõnel erakinnistul, edastame selle info kindlasti omanikule,» rääkis Konovalov.

Veebiküsitlus asub aadressil http://goo.gl/forms/eN5PCK5OUx

Vastuseid oodatakse 7. juuni südaööni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles