Viljandi linn toetab motohuviliste noorte väljasõite krossirajale

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprilli lõpul peeti Holstre-Nõmmel Hartwall Jaffa Eesti noorte motokrossi karikasarja esimene etapp, millel kaasa löönud Viljandi tehnikaringi liikmed saavad hakata selsamal rajal harjutamas käima.
Aprilli lõpul peeti Holstre-Nõmmel Hartwall Jaffa Eesti noorte motokrossi karikasarja esimene etapp, millel kaasa löönud Viljandi tehnikaringi liikmed saavad hakata selsamal rajal harjutamas käima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linn annab huvikooli tehnikaringile 735 eurot, et juhendajad saaksid pakkuda motohuvilistele noortele lisaks kaherattaliste putitamisele võimaluse nendega linnarahvast häirimata sõitmist harjutada.

Tehnikaringi juhendaja Tarmo Raba leidis, et see on linnalt ilus žest, sest möödunud kevadel kindla koduta jäänud tehnikaringi liikmetel on motivatsiooni suurendamiseks vaja aeg-ajalt ka ratta selga pääseda. Nii ongi plaanis toetusraha eest osta kütust ja rentida haagist, et rattad ja nende omanikud näiteks Holstre-Nõmme krossirajale treeningule viia.

Sellist võimalust on tehnikaring Raba sõnul tänavu juba katsetanud ja hiljem linnale kulude kohta arve esitanud. Juhendaja märkis, et ilma sõitmisvõimaluseta pole tehnikaringil mõtet ja ka poiste motivatsiooni on keeruline hoida. Nii on tulnud Rabal endal rabada, et ringis osalejatele midagi juurde pakkuda – näiteks korraldas ta talvel tehnikaringi ruumides maahokiturniire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles