Linnavalitsuse liige tahab ujula jõuludeks korda teha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ujulas on harva hetki, kui seal ujujaid ei ole. See avatakse hommikuti kella poole seitsme ajal ja suletakse kell kümme õhtul. Et ujujad seda ka tulevikus kasutada saaksid, tuleb seal kindlasti remonti teha.
Viljandi ujulas on harva hetki, kui seal ujujaid ei ole. See avatakse hommikuti kella poole seitsme ajal ja suletakse kell kümme õhtul. Et ujujad seda ka tulevikus kasutada saaksid, tuleb seal kindlasti remonti teha. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Kui me jalad kõhu alt välja võtame, teeme selle ujula aasta lõpuks korda küll,» ütleb linnavalitsuse liige Tauno Tuula veendunult. Tema arvates võiksid Viljandi ainsas ujulas juba jõuludeks olla lisabasseinid ja uued saunad.

Värske linnavalitsus on pidanud mõned koosolekud Jakobsoni kooli ujula uuendamiseks ning Tauno Tuula on saanud volituse teha selle remondiks eeltööd. 

«Kui otsustame, et me ei taha linna ainsat ujulat ära kaotada, peab see korras olema,» sõnas Tuula. «Aga korras see ei ole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles