Stockholmi sündroom*

, Viljandi Jakobsoni kooli hoolekogu esimees, lapsevanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Lehtsalu
Kaarel Lehtsalu Foto: Peeter Kümmel / Sakala

MÄRTSIS ARUTAS Viljandi Jakobsoni kooli hoolekogu kooli arengukava ning leidis, et see on nõrk ja sellele pole võimalik heakskiitu anda. Hoolekogu kordas eelmise aasta lõpul antud hinnangut. Et mitme kuu jooksul polnud  arengukavaga tulemuslikku tööd tehtud, pandi kooli pidajale ette direktor välja vahetada.

Nüüdseks on torm veeklaasis vaibunud. Igaüks jätkab oma toimetusi. Mida on hoolekogu pöördumine kooli pidaja, Viljandi linnavalitsuse poole endaga kaasa toonud? Millised on konkreetsed tulemused? Sellele võib iga soovija ise vastuse anda. Mina kirjutan oma mõtetest.

ARENGUKAVA KINNITAS linnavalitsus hoolekogu arvamusest hoolimata pikema jututa. Ei arutelu, ei mõttevahetust! Ka kinnitatud arengukava ei anna hoolekogule kindlust, et koolis toimuv on kooskõlas õppekava arendamise üldiste suundumustega ja kooli areng on tagatud nii, et kool on kolme-nelja aasta pärast tugev tegija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles