Viljandi keerab paar tänavat taas ühesuunaliseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut enam kui aasta tagasi kahesuunaliseks muudetud Lossi tänava lõik muuseumist kuni hotellini muudetakse juuni keskel taas ühesuunaliseks.
Pisut enam kui aasta tagasi kahesuunaliseks muudetud Lossi tänava lõik muuseumist kuni hotellini muudetakse juuni keskel taas ühesuunaliseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pisut enam kui aasta tagasi kahesuunaliseks muudetud Lossi tänava lõik muuseumist kuni hotellini muudetakse juuni keskel taas ühesuunaliseks, et saada vanalinna juurde parkimiskohti.

Lossi tänava nimetatud lõik muudeti kahesuunaliseks mullu aprillis, kui vanalinnas algasid suured tee- ja torutööd. Esialgu ajutisena mõeldud liiklusskeem jäi aga kehtima ka pärast Kauba ja Väike-Turu tänava valmimist. Talvel hakkas siiski linnavalitsusest kostma noote, et tuleks mõelda taas skeemi muutmisele, sest autojuhid kurtsid, et Lossi tänaval ei mahu mõlemas suunas sõitma, kui seal pargitakse.

Et parkimiskohti vähendada ei tahetud, otsustatigi nüüd muuta tänav alates 15. juunist taas ühesuunaliseks.

Lisaks muudetakse ühesuunaliseks ka äsja parkimiskohtade võrra laiendatud Oru tänav Linnu ja Lossi tänava vahel. Seegi muudatus peaks aset leidma 15. juunist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles