Tulevik teenis magusa viigi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskond tegi koduväljakul 0:0 viigi Tallinna FC Infonetiga.
Tuleviku meeskond tegi koduväljakul 0:0 viigi Tallinna FC Infonetiga. Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpallimeeskond näitas teisipäeval kodupublikule võitluslikku mängu. Ehkki väravad jäid linnastaadionil löömata teenisid Tuleviku mängijad pealtvaatajatelt lõpuvile kõlades tunnustava aplausi.

Viljandi JK Tuleviku ja FC Infoneti 0:0 lõppenud vastasseis kujunes väga võitluslikuks, kus Tallinnast tulnud meeskond proovis kõigi jõududega väravani jõuda. Viljandlased vastasid omalt poolt kiirete vasturünnakutega, luues mitmeid teravaid olukordi Infoneti trahvikastis.

Viljandi Tuleviku peatreener Aivar Lillevere kiitis mehi, kes suutsid vastase tugevale survele vastu seista ning ka ise platsil teravusi luua. «Vaatasin oma mehi omamoodi imetlusega. Meie vastu mängisid ikkagi elukutselised ja kogemustega mängijad,» lausus Lillvere.

Tuleviku klubi president ja meeskonna abitreener Raiko Mutle nimetas aga kohtumise võtmemängijateks väravahte, seda nii Infoneti aga eelkõige Tuleviku poolelt, kelle väravasuul tegi tublit tööd Karl-Romet Nõmm.

Turniiritabelisse ühe punkti lisaks teeninud Tulevik jätkab Premium-liigas turniiritabeli kuuendal real. 15 punkti kogunud viljandlastest on kaheksa punktiga ees FC Infonet ning kahe punktiga taga pool Narva JK Trans.

Oma kaks liigamängu peavad viljandlased võõrsil: 1. juunil on Tulevik Tallinna Kadrioru staadionil vastamisi FC Levadiaga ning 6. juunil suvepealinnas Pärnu Linnameeskonnaga. Järgmist koduväljaku kohtumist tuleb meeskonna poolehoidjatel oodata 26. juunini, mil Viljandisse on oodata Nõmme Kaljut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles