Otsingugrupi kommuun sai sadu liikmeid

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel osales Kibekülas lapse otsingutel suur hulk vabatahtlikke ning hüppeliselt suurenes Operatiivse Otsingugrupi Facebooki kommuuni liikmeskond.
Nädalavahetusel osales Kibekülas lapse otsingutel suur hulk vabatahtlikke ning hüppeliselt suurenes Operatiivse Otsingugrupi Facebooki kommuuni liikmeskond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Kibekülas kaduma läinud kuueaastase poisi otsingud tõid palju tähelepanu Facebooki kommuunile OPEROG ehk Operatiivne Otsingugrupp. Kui veidi enne seda sai kommuun 120. liikme, siis eile kella 17-ks oli sellega liitunud seitse korda rohkem inimesi – 838.

OPEROG-i lehel hakkas juhtunu kohta ilmuma teavet, selle kaudu organiseeriti vabatahtlike otsijate tegevust ja lõpuks ilmus seal kiiresti teadaanne, et poiss on leitud. Samuti jagas rübliku sauna alt välja toonud Alar September seal veidi aega hiljem oma kogemusi. Sealjuures polnud ka September enne pühapäeva kommuuni liige.

Uhke liitunud inimeste üle

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles