Kõigepealt paistsid kummikud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtlik otsija Alar September tõi kuueaastase poisi sauna trepi alt välja. Selleks pidi kogukas mees end umbes 60 sentimeetri kõrgusesse pilusse pressima. Et lapseni jõuda, tuli tal eest loopida drenaažitorud.
Vabatahtlik otsija Alar September tõi kuueaastase poisi sauna trepi alt välja. Selleks pidi kogukas mees end umbes 60 sentimeetri kõrgusesse pilusse pressima. Et lapseni jõuda, tuli tal eest loopida drenaažitorud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kell hakkas liginema kolmveerand neljale pühapäeva varahommikul, suunas Põlva politseijaoskonna välijuht Rein Eit taskulambivalguse keset metsa seisva lagunenud sauna trepi alla. Kõigepealt märkas ta kummikuid ja punast fliisi, hetk hiljem ka neid kandvat kuueaastast poissi.

Tunde kestnud ja ootamatult suured mõõtmed võtnud otsingud olid sellega lõppenud.

Enne tuli poiss aga sauna alt välja tuua. Too magas ega pannud tähelegi, et on üles leitud. Ja ega teda väga hüütud ka. Selmet hõikas Rein Eit teiselt poolt hoonele lähenevale Alar Septembrile: «Tule vaata, siin on!» ja jäi talle tuld näitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles