Õpilased olid kergejõustikualadel kooli au eest väljas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel peeti Karksi-Nuia staadionil maakonna koolide kergejõustiku karikavõistlusi. Osalejaterohkel võistluspäeval selgusid tublimad koolid kolmes arvestuses: gümnaasiumiastmes ning põhikooliastmes suurte ja väikeste koolide rühmas.

Enim osalejaid oli põhikooliastmes suurte koolide seas, kus võidukarika teenis Viljandi Paalalinna kool. Võistkondlikult 964 kohapunkti korjanud kooli esindus edestas Viljandi Kesklinna kooli ja Tarvastu gümnaasiumi. Võrdselt 806 kohapunkti saanud koolide seas andis suurem arv alavõite võistkondliku eelise viljandlastele.

Esikolmikule järgnesid Viljandi Jakobsoni ja Suure-Jaani kool ning Kitzbergi ja Abja gümnaasium.

Väikeste koolide arvestuses oli tänavu võidukas Halliste põhikool, kelle kontole kogunes 639 punkti. Talle järgnesid 446 punktiga Heimtali kool ja 402 punktiga Võhma gümnaasium, edasi tulid Kõpu ja Mõisaküla kool.

Gümnaasiumide seas kuulus üldvõit 622 punktiga Viljandi gümnaasiumile. Talle järgnesid vastavalt 589 ja 492 punktiga Tarvastu ja Kitzbergi gümnaasium, edasi tulid Suure-Jaani ja Abja gümnaasium.

Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistluste üksikalade tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles