Sahtlisse lapsevankriga ei pääse

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi taaskasutuskeskuses Sahtel annab silt teada, et lapsekäruga poodi siseneda ei tohi ja see tuleb jätta eesruumis oleva värava taha. Võimalus on ka põnnid ostlemise ajaks mängunurka jätta.
Viljandi taaskasutuskeskuses Sahtel annab silt teada, et lapsekäruga poodi siseneda ei tohi ja see tuleb jätta eesruumis oleva värava taha. Võimalus on ka põnnid ostlemise ajaks mängunurka jätta. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Väikse lapsega emal jäi Viljandi kesklinnas tegutsevas taaskasutuskeskuses Sahtel käimata, sest käruga teda sisse ei lastud. Poe juhataja sõnutsi on niisugusel keelul mitu põhjust.

Kerda Voogla tahtis oma viiekuuse beebiga Jakobsoni keskuses asuvasse Sahtlisse minna eelmise nädala esmaspäeval.

«Tulin autost, võtsin rattad, mis käivad turvahällile alla, ning vaevu jõudsin poodi astuda, kui mulle öeldi, et lapsevankriga sisse ei lubata. Oleksin pidanud lapse kas vankriga värava taha jätma või sülle võtma,» jutustas ta. Säärasest nõudest teavitavat silti naine oma sõnul kusagil ei näinud. «Ma saaksin aru, kui seal oleks ostukäru, kuhu saab hälli külge panna nagu suurtes poodides, aga ei olnud. Poes jäi käimata, sest ei taha ju last üles äratada, kui ta magab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles