Talgulised annavad soodsa rongisõidu õiguse edasi päästjatele

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Elmo Riig / Sakala

Eestis reisirongiliiklust korraldav Elron on aasta algusest alates pakkunud igal kuul Eesti elu edendajatele poole soodsamat sõiduvõimalust. Kui mai esimeses pooles olid nendeks «Teeme ära!» talgulised, siis juunis päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad.

«Elron tänab Eesti elu edendajaid ning valib igal kuul ühe eluala, mille esindajatel on võimalus kahe nädala jooksul rongisõitu nautida vaid poole piletihinna eest,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. «Kangelasteks, kellele on 1.–14. juunini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad, kelle tööst muutub elu Eestimaal turvalisemaks.»

Sooduspiletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni «Kuu kangelase» tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolu korral ka esimeses klassis. Soodustuse saamiseks tuleb klienditeenindajale esitada päästeameti ametitõend või vabatahtliku päästja tunnistus.

Päästeameti kommunikatsiooniosakonna juhataja Reimo Raja ütles, et Elroni «Kuu kangelase» kampaania on kiiduväärt ettevõtmine. «Kõiki päästeameti töötajaid ja vabatahtlikke päästjaid ühendab julgus ja tahe inimesi aidata,» lausus Reimo Raja. «Usun, et selline julgus ja abivalmidus peitub igas inimeses, seepärast kutsun kõiki vabatahtlikuks päästjaks hakkama, et oma kogukonna turvalisuse eest seista. Ainult igaühe kaasabil saame Eestit turvalisemaks muuta.»

Veebruaris olid kuu kangelased õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad ning mais «Teeme ära!» talgulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles