Kadunud poiss leiti sauna alt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kella kuue ajal Viljandimaal Kibekülas kaduma läinud 6-aastane poiss leiti öösel kella 3.40 ajal üles ühe otsingupiirkonnas asuva sauna alt.

Politsei teatel leiti poiss lähipiirkonnas olnud sauna alt, kus ta leidmise hetkel magas. Kiirabi viis poisi haiglasse tervisekontrolli ning kinnitas, et lapse tervislikud näitajad olid korras.

Otsingutel osales 26 politseinikku, poolsada vabatahtlikku, Kaitseliidu Sakala Maleva 20 liiget, teenistuskoerad ning lennusalga kopter.

Facebookis vabatahtlikke otsijaid koondaval lehel kirjeldab üks Viljandimaa mees, kuidas ta poisi leidis.

Leidja seletuse kohaselt oli poiss pugenud ühe sauna alla, mis on ehitatud postidele ja asub maast umbes 60 sentimeetri kõrgusel. «Maapinna ja saunapõranda vahe oli igast kila-kola täis ja seal ta vaeseke magas,» kirjeldas leidja. «Algul, kui teda katsusin, oli suht hirm peal... tundus külm ja kangestunud, kuid siis õnneks liigutas. Loopisin kila-kola eest ja võtsin ta sealt välja ja kohe panin oma jope talle selga ja hoidsin niikaua soojas süles, kui tuli politseiauto siis sai ta sinna sooja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles