Politsei lubas vabatahtlikud metsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kibekülas otsitakse kadunud poissi.
Kibekülas otsitakse kadunud poissi. Foto: Elmo Riig

Kibekülla kogunenud vabatahtlikud suundusid kella poole kahe ajal öösel metsa läbi kammima, et leida kadumajäänud kuueaastast poissi.

Kümmekond minutit varem oli aga politsei teatanud sündmuskohale kogunenud inimestele, et vabatahtlikke metsa ei lubata, sest kardeti nende ohutuse pärast. Politsei teatas pärast kella ühte, et enne kella kolme öösel metsa ei lubata.

Seepeale lahkus osa võimalikke otsijaid Kibekülast. «Kohalejäänud avaldasid seepeale politseile aga protesti ja lubasid ise metsa minna,» vahendas sündmuskohal olev reporter Ketlin Beljaev. Politsei muutis otsust ning tihedas ahelikus oli kella poole  kahe ajal metsa minemas kuni 30 inimest.

Kell 1.15 lendas sündmuskohal endiselt helikopter ning politseinikud otsisid koerte ja ATV-ga läheduses asuva järve ääres, kus 6-aastast poissi viimati nähti. Kadumajäänud poiss oli kella kuue ajal koos oma neli aastat vanema vennaga ning läksid nad eri teed. Pärast seda pole väiksemat poissi nähtud.

Parandatud vanema venna vanus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles