Politsei otsib Viljandis kadunuks jäänud 6-aastast poissi

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Marko Saarm / Sakala

Politseile teadaolevalt jäi poiss täna õhtul kella 18 paiku Viljandi vallas Kibekülas kadunuks.

Last otsisid mitme tunni vältel lähedased, kes pärast iseseisvaid otsinguid pöördusid abi saamiseks korrakaitsjate poole. Poisil on seljas punast värvi fliis ja tumesinised kollase triibuga dressipüksid. 

Politsei kaasas lisaks korrakaitsjatele lapse otsingutele jäljekoera, misjärel tuvastati arvatavalt kadunud lapse kummikujäljed Holstre-Nõmme–Luiga tee teisel kilomeetril. Sealt suundus last otsima teenistuskoer, ühtlasi kaasati maastikuotsingute laiahaardeliseks ülevaatuseks politsei- ja piirivalveameti lennusalga kopter. Praeguseks ei ole last leitud.

Politsei jätkab otsingutega ning kaasab nendesse lisaressursse, et laps võimalikult kiiresti üles leida. Kõigil, kes on antud piirkonna lähistel näinud kirjeldusele vastavalt last või oskavad anda muud infot, mis viiks tema leidmiseni, palutakse helistada hädaabinumbril 112.

Parandatud vanema venna vanus ja eemaldatud ekslikuks osutunud lause lapse kadunuks jäämise asjaolude kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles