jagada kõike mis mul on…

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Keily Tammaru

Viljandi linnaraamatukogu korraldatav iga-aastane 15–21-aastaste noorte omaloominguvõistlus sai tänavu teoks juba 18. korda. Sellele laekus sadakond tööd 15 autorilt. Žürii koosseisus Reelika Agasild, Margus Haav ja Alvar Loog tegi oma otsused teatavaks võistluse pidulikul lõpetamisel 15. mail.

Proosa kategoorias võitis esikoha Elli Kõiv jutustusega «Lood lohedest ja huntidest» ning teist ja kolmandat kohta jäid jagama Keily Tammaru tekstid «Hiiumaa» ja «Leivakastirüütlid». Luules oli parim Elli Kõiv. Teine ja kolmas koht läksid jagamisele Brenda Tarna ja Keily Tammaru vahel.

Alljärgnevalt pakume lugeda Alvar Loogi koostatud buketti võistlusele esitatud luuletustest. Eesmärk on tuua lugejate ette võimalikult laiapõhjaline valim Viljandi linna ja maakonna noortest kirjutajatest. Tekstide valikul said paljuski määravaks nende eestikeelsus ja suhteline lühidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles