Pronksi saanud poistel oli hõbe käeulatuses

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli käsipallipoisid lõpetasid Eesti noorte meistrivõistlused kolmanda kohaga.
Viljandi spordikooli käsipallipoisid lõpetasid Eesti noorte meistrivõistlused kolmanda kohaga. Foto: Eesti käsipalli liit

Eesti käsipallihooaja viimased meistrimedalid mängiti välja noorimate ehk D-klassi poiste seas ning viljandlastel ei läinud korda meie käsipallurite pronksijada eirata, ehkki nad olid hõbedale väga lähedal.

2002. aastal ja hiljem sündinud poiste tiitlivõistlustel osales üheksa võistkonda, kes võitja selgitamiseks mängisid omavahel kaks korda läbi. Esimest korda kogunesid poisid veebruaris Viimsis ja otsustav mängude ring sai teoks möödunud pühapäeval Kehras.

Viljandi meeskond korjas mõlemalt etapilt kuus võitu ja kaks kaotust. Ainsana jäi neile nagu ka kõigile teistele alistamatuks Eesti meistriks kroonitud HC Kehra esimene meeskond. Teisena lõpetanud Põlvale jäid meie poisid veebruaris alla, ent nüüd suutsid nad ta üle mängida. Sealjuures sai teise koha teenimise juures viljandlastele saatuslikuks Kehras Tapa meeskonnale allajäämine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles