Koondise laagris osaleb neli viljandlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Ots tõrjus avapoolajal Aruküla seitsmest karistusviskest viis.
Rasmus Ots tõrjus avapoolajal Aruküla seitsmest karistusviskest viis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval koguneb treeningute tarvis Põlvasse Eesti meeste käsipalli rahvuskoondis.

Peatreener Rein Suvi ja treener Jaanus Rätsep kutsusid treeninglaagrisse neli Viljandi klubi meest: Karl Roosna, Robert Lõpu, Ott Variku ja Rasmus Otsa.

Eesti meeste käsipalli rahvuskoondis valmistub 2018. aasta Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonimängudeks Luksemburgiga. See peetakse 10. juunil Luksemburgis ja 13. juunil 20 Viljandi spordihoones.

Samuti osaleb Eesti koondis juunis rahvusvahelise käsipalliföderatsiooni (IHF) esimest korda korraldataval võistlusel «IHF Emerging Nations Men`s Championship». Võistlus peetakse 18.–26. juunini Kosovos.

Võistlustele on registreerinud osalema järgmised riigid: Albaania, Aserbaidžaan, Kamerun, Läti, Andorra, Bosnia ja Hertsegoviina, Eesti, India, Moldova, Armeenia, Bulgaaria, Fääri saared, Iirimaa, Malta, Austraalia, Hiina, Suurbritannia, Kosovo ja Uruguay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles