Moemees tuleb kirbuturgu juhtima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin tuleb Viljandi vanakraamiturule nõu andma.
Ženja Fokin tuleb Viljandi vanakraamiturule nõu andma. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viljandi vanakraamiturg saab viieaastaseks. Sünnipäeva tähistatakse laupäeval, 30. mail kell 11 Viljandi vanalinna parkides algava kirbuturu ja sünnipäevameluga.

Teise ringi kaubad laotatakse laiali Raekoja pargis, Laidoneri platsil ja Köleri pargis. Sünnipäeva tähistavale kirbuturule on oodatud kauplema kõik soovijad. Päeva juhib stilist Ženja Fokin, kes aitab ostlejatel kaubavalikust sobiva leida ja annab nõu, kuidas teise ringi rõivastest stiilne komplekt kokku panna.

Korraldajate kinnitusel on lisaks kirbuturul kauplemisele sünnipäev kantud missioonist parandada inimeste igapäevaelus toimetamise teadlikkust. Päeva jooksul on ööklubi Cheers hoovis jututoad, kus on võimalik arutleda taaskasutuse, õiglase kaubanduse, ökoehituse, ökoturismi, mahetoidu, vanade akende restaureerimise ja kohaliku kogukonna kaasamise üle. Jututubadega samal ajal on Cheer­sis avatud Remondipuhvet, kus osav meistrimees jagab juhiseid, kuidas anda uus hingamine oma armsatele asjadele, mis on mingil põhjusel vigastada saanud või vajavad lihtsalt värskendamist. Samas kohas on avatud ka meestehoid ostlemisest väsinud meestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles