Linnaliinibussid peatuvad sügavates aukudes

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, et bussidel on väga aukliku teekatte tõttu keeruline Jakobsoni kooli peatusse sõita, näitas ka toimetuse autoga tehtud proovisõit: auto rappus alatasa, sest auk oli augus kinni.
Seda, et bussidel on väga aukliku teekatte tõttu keeruline Jakobsoni kooli peatusse sõita, näitas ka toimetuse autoga tehtud proovisõit: auto rappus alatasa, sest auk oli augus kinni. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Viljandi bussijuhtide sõnutsi ei saa Männimäel terava äärega suurte aukude tõttu mitmesse peatusesse sujuvalt siseneda ega sealt väljuda. Vihmase ilmaga võib rataste alt pritsiv pori ootajaid määrida ja bussid ise saavad aukudes kannatada.

Aktsiaselts ATKO Bussiliinid saatis selle kohta bussiliiklust korraldavale Viljandi maavalitsusele kirja. Sama ettevõtte bussijuhi Aivar Kaljusaare sõnul on kõige nukramas seisukorras Huntaugu, Männimäe ja Jakobsoni kooli peatus, kus buss peatub linnast välja sõites.

«Kõige hullem on Jakobsoni kooli juures ümber keerata: see koht on sügisest saadik kohutavalt aukus ja talvel kattis seda jää,» kirjeldas Kaljusaar. «Seal tuleb sõita ühest või teisest äärest, et mitte auku sattuda – päris hullumaja!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles