Treener: areneme iga mänguga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna peatreener Aivar Lillevere nentis, et meeskond on hooaega Premium-liigas hästi alustanud, ehkki üht-teist oleks võinud ka paremini minna.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna peatreener Aivar Lillevere nentis, et meeskond on hooaega Premium-liigas hästi alustanud, ehkki üht-teist oleks võinud ka paremini minna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sarnaselt kahe eelmise aastaga hooaega suurepäraselt alustanud Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond hoiab praegu Premium-liiga turniiritabelis 11 mängu järel 14 punktiga kuuendat kohta. Nii hea punktisaak üllatab isegi peatreenerit.

Kui kahel eelmisel hooajal tegid viljandlased kaasa esiliigas ja loovutasid sügisringides oma hea positsiooni, siis tänavu loodavad nad kõrgeimas seltskonnas mängides langus­trendi vältida. Tulevik on tõestanud end Premium-liiga väärilise võistkonnana, kellelt pole lihtsaid punkte loota ühelgi konkurendil.

«Vastaseid üllatada on küll üha keerulisem, aga siiski võimalik,» lausus peatreener Aivar Lillevere. «Oleme väljakul muutunud veidi enesekindlamaks ja saanud ka grammike kogenumaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles