Firmade turniiri võitja saab hoiule rändkarika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval korraldab Viljandi jalgpalliklubi Tulevik turniiri maakonna ettevõtetele ja organisatsioonidele. Pilt on tehtud eelmisel sügisel peetud turniiril.
Laupäeval korraldab Viljandi jalgpalliklubi Tulevik turniiri maakonna ettevõtetele ja organisatsioonidele. Pilt on tehtud eelmisel sügisel peetud turniiril. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval korraldab Viljandi jalgpalliklubi Tulevik turniiri maakonna ettevõtetele ja organisatsioonidele. Võistluspäev algab Viljandi kunstmuruväljakul kell 10.30.

Seekord osaleb seitse meeskonda ning paremaid selgitatakse turniiri süsteemis, mis tähendab, et kõik mängivad kõigiga korra ning võitja selgitatakse punktiarvestuses.

Kõiki osalejaid premeeritakse medali, spordijoogi ja Tuleviku esindusmeeskonna järgmise kohtumise priipääsmega.

Eelseisvast mõõduvõtust saab võitja oma valdusessse uhke rändkarika.

Turniiri avamängus kohtuvad Bed Factory Sweden ja VMT, lisaks neile on oma esinduse välja pannud Aken ja Uks, DAG Reklaam, MSA / Hansa Ilutulestikud, Bestra ning Ugala / Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles