Neli päeva vanasse asfaldisse lõhuti toru tarvis auk

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva ennelõunal Fellini kohviku akna all värske asfaldi keskele auku kaevanud Suja Ehituse töötaja ei osanud täpselt öelda, miks ta seda tööd tegema peab.
Kolmapäeva ennelõunal Fellini kohviku akna all värske asfaldi keskele auku kaevanud Suja Ehituse töötaja ei osanud täpselt öelda, miks ta seda tööd tegema peab. Foto: Rannar Raba

Viljandis Vaksali ja Kauba tänava nurgal, kohviku Fellin ees lõigati eile ennelõunal torutööde jaoks auk eelmise nädala lõpul maha rullitud siledasse asfaldisse.

Augus labidatööd teinud osaühingu Suja Ehitus töömees ütles, et temale anti ülesanne kaevata kahe restkaevu vahele ligi meetri sügavune kraav, et sinna saaks järgmised mehed paigaldada toru. Seda, miks tööd enne asfaldi panemist ära ei tehtud, ei osanud kaevaja kommenteerida. «Mina ei tea. Mulle öeldi, et tee auk, ja mina teen,» sõnas ta.

Suja Ehituse juht Rando Sepp tunnistas, et kõnealuses kohas tehti kahetsusväärne viga, mis vajas tagantjärele parandamist. «Jah, see on inimlik lollus,» ütles ettevõtja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles