Ideeturul kaetakse maaelu kümne aasta pärast

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo juhataja Kadi Herkül (pildil) kui Margus Mets olid sama meelt, et noored tuleb ideeturule kaasata, kuna nemad kujundavadki elu kümne aasta pärast.
Nii Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo juhataja Kadi Herkül (pildil) kui Margus Mets olid sama meelt, et noored tuleb ideeturule kaasata, kuna nemad kujundavadki elu kümne aasta pärast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel on Türi kultuurikeskuses ideeturg, mis kätkeb endas küsimust, milline võiks olla elu maal ehk väljaspool Tallinna ja Tartut aastal 2025. 

Ideeturule on Sakala ettevõtlikule maainimesele mõeldud väljaanne Maa Elu ja Euroopa Parlamendi infobüroo kutsunud lisaks praegustele tegijatele noori ehk neid, kes hakkavad elu kujundama kümne aasta pärast. 

Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo juhataja Kadi Herkül märkis, et teemat tasub käsitleda praegu, sest muidu seisame kümne aasta pärast fakti ees, et kogu Eesti elu on koondunud paari suurde linna ja maal käiakse nagu ekskursioonil vaatamas tühje maju, milles vanasti elati, või mõnes luksuslikus mõisaspaas lõõgastumas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles