Noored ratturid tõid klubile hõbekarika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval Kuressaares peetud jalgratturite tänavasõidu Eesti klubide karikavõistlustel jõudis eri klassis kolme parema sekka viis Viljandi klubi kasvandikku. Võistkondlikult sai Viljandi rattaklubi CFC järel teise koha.

Eesti noorte karikavõistluste arvestust peeti lõppenud Kuresaare ja varem peetud Keila tänavasõidu alla 18-aastaste eri klassi sõitjate kohapunktide liitmisel.

Laupäeval Kuressaares teenisid Viljandi klubi sõitjatest kaksikvõidu Kristel Sandra Soonik ja Ilona Tasane grupis N-14, noormeeste samas vanuseklassis lõpetas võitjana Erki Laanemäe ning Toomas Vool oli kolmas. Noorimate, alla 12-aastaste sõidus oli Kusti Reier Viljandi parimana kolmas ning Anne Mari Mõttus ja Elina Tasane tütarlaste arvestuses vastavalt teine ja kolmas.

Martin Oks lõpetas Kuressaares M-12 klassis kümnenda ning Henri Treimuth M-14 klassi üheksanda kohaga. M-16 sõidus pidi Joosep Sankmann katkestama pärast seda, kui konkurent tema ratta käiguvahetaja kõveraks oli sõitnud.

U-23 ja eliitklassi ühisel võiduajamisel lõpetas Jaanus Tasane etapi 11. ja U-23 arvestuses tubli kuuenda kohaga.

Jalgratturite võistlushooaeg jätkub eeloleval laupäeval Elvas, kus peetakse Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles