Piljardi- ja õhuhokilauad on noorte seas enim nõutud

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa noorte enim taganõutud varustuse hulgas olid piljardi- ja õhuhoki laud. Tänu maavalitsuse toetusele saavad need soetada omale kolm noortekeskust.
Viljandimaa noorte enim taganõutud varustuse hulgas olid piljardi- ja õhuhoki laud. Tänu maavalitsuse toetusele saavad need soetada omale kolm noortekeskust. Foto: Margus Ansu / Postimees

Viljandi maavalitsuse tänavusel noortekeskustele mõeldud projektivõistlusel soovisid noored enim saada piljardi- ja õhuhokilaudu ning seadmeid, mis võimaldavad end teostada filmimise või muusikategemisega. 

Et algvoorust jäi ligi 5000 eurot üle, pikendati võistluse tähtaega. See andis mitmele keskusele väärt võimaluse küsida põhivarustust juurde või vahetada kulunud esemed välja. Maakonna noorte silmapaistvaim soov oli, et nende noortekas oleks piljardi- või õhuhokilaud ja et saaks muusikat teha.

Enim projekte sai rahastatud Suure-Jaani vallas. Suure-Jaani noortekeskuse juhataja Marlen Silma sõnul esitati koos Paala ja Sürgavere noortekeskusega kolm projekti. Et projektivõistluse tähtaega pikendati, avanes noortel võimalus esitada uusi projekte, mida Suure-Jaani noortekeskus ka tegi. Kas neljas taotlus rahastust leiab, on Silma sõnul vara ütelda, esimese kolmega otsiti tema sõnul toetust diskori- ja näitlemisoskuste arendamiseks ning võimalust teha filmikunsti. Lisaks soovisid noored arendada oma IT-teadmisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles