Politseinikud panid tulele piiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinike kiire tegutsemine hoidis ära suurema põlengu ning tuli ei levinud enne päästjate saabumist pliidi eest kaugemale.
Politseinike kiire tegutsemine hoidis ära suurema põlengu ning tuli ei levinud enne päästjate saabumist pliidi eest kaugemale. Foto: Kenno Soo

​Laupäeval Suure-Jaani vallas Epra külas alguse saanud majapõlengule jõudsid kõige esimesena politseinikud ja hoidsid patrullautos olnud pulberkustutiga ära suure tulekahju.

Kui teade põlengu kohta häirekeskusesse jõudis, olid Suure-Jaani piirkonnas patrullimas politseinikud Hanory Heinaste ja Maidur Lapp. Kuuldes tulekahjust, sõitsid nad Reinu talu juurde ning Lapp võttis patrullautost pulberkustuti ja suundus maja kööki. 

Seal oli näha, et tuli oli alguse saanud pliidi alt välja pudenenud söetükist. Maidur Lapp tühjendas pulberkustuti tulekoldesse ning põleng muutus lokaalseks. Edasi sulgesid patrullpolitseinikud majauksed ning vaatasid, et ka kõik aknad oleksid kinni. Ühtlasi hoidsid nad majja minemast alkoholi pruukinud peremeest, sest hoones oli kaks gaasiballooni, mis võinuksid plahvatada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles