Kallihinnaline Türgi restoran, mille õhustik ja toit meenutavad sööklat

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanašašlõki pilt, mis on üleval restorani Facebooki lehel.
Kanašašlõki pilt, mis on üleval restorani Facebooki lehel. Foto: Kuvatõmmis

Kuu algul sai Viljandi rahvusköökide valik täiendust: Tartu tänaval avati Türgi restoran Merhaba. Need aga, kel seda kuuldes kerkib silme ette pilt põnevaid roogi pakkuvast idamaistest elementidest tulvil peenest kehakinnituskohast, peavad paraku pettuma.

Läinud nädala keskpaigas käisin lõuna ajal Merhabas söömas koos kolme kolleegiga: reporterite Ketlin Beljaevi ja Aivar Aotähe ning arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäega.

Viljandis Türgi restorani avamine oli meis tekitanud üksjagu elevust. Kohale jõudnud, hakkas see aga tasapidi vaibuma. Teenindusleti asemel vaatas meile vastu pisike laud, millel oli menüü ja külalisraamat, saalis olid kõige harilikumad toolid ja lauad. Tõsi, muusika oli türgikeelne ning seintel rippusid väiksed vaibad ja joonistuspaberil Türgi lipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles