Mulgimaa kool jõudis esikümnesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nüüdseks lõppenud üleriigilisel algklasside digitaalsel matemaatikavõistlusel «Mate talgud» jõudis esikümnesse ka Viljandimaa kool.

Talgute kõige aktiivsema klassi tiitel ja esikoht läksid Võrumaa Kääpa põhikoolile. Kõrgeimale pääsenud Viljandimaa esindusena platseerus aga tabelis kümnendale kohale Tarvastu gümnaasiumi Suislepa filiaali kolmanda ja neljanda klassi võistkond. Sama haridustempli esimese ja teise klassi võistkond noppis 13. koha.

«Mate talgute» turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mariliis Rebase ütlemist mööda pälvis Tarvastu gümnaasiumi Suislepa filiaal aktiivsuse eest Taibula mänguasjakauplusest nädalaauhinna juba võistluse teisel nädalal ning esikümnes püsis ta kuni viimase nädalani. «Samuti olid tublid Suure-Jaani kool, Abja gümnaasium ja Viljandi Paalalinna kool,» lisas ta. Kokku proovis Viljandimaalt «Mate talgutel» kätt 58 klassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles