Sihtasutus korjab kiiksuga elamusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pelléas & Mélisande» on tavatu etendus, mis pakub elamust tervele kehale.
«Pelléas & Mélisande» on tavatu etendus, mis pakub elamust tervele kehale. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskus kogub 20. maini erilisi elamusi Eesti eri paigust.

EAS-i turismiarenduskeskus otsib kiiksuga ja hulljulgeid ideid ning neid on praeguseks esitatud juba sadakond. «Näiteks jaanalinnu seljas ratsutamine, ühine metsajooks peaministriga, öö allveelaevas või pannkoogihommik Setu vanaemaga. Ideid võivad pakkuda kõik, turismi- ja toitlustusettevõtted, disainerid, ürituste korraldajad ning kõik inimesed, kes ei ole turismiga seotud,» selgitas sihtasutuse Skandinaavia kampaaniate projektijuht Katrina Sokk.

Ideid kogudes tahetakse leida üles kõige erilisemad elamused, mis panevad nägema Eestit uues valguses. «Parim soovitus on isiklik jagatud kogemus, seetõttu soovime Eestisse tuua rootslasi, kes jagavad hiljem oma elamusi kaasmaalastega. Ootame tavatuid ideid, mida külalised ka aastaid hiljem põlevate silmadega meenutavad,» ütles Sokk.

Ideede kogumine on mõeldud Skandinaavia, eelkõige Rootsi turisti huvi suurendamiseks Eesti vastu, mis viimasel ajal on tublisti kahanenud. Rootsi turu võitmiseks soovib EAS tutvustada Eestit rootslastele läbi nende kaasmaalaste eriliste ja meeldejäävate kogemuste.

Parimad ideed viiakse rootslasteni, et neil tekiks huvi Eestisse puhkama tuua. Ideid saab sisestada kuni kolmapäeva, 20. maini veebikeskkonda http://epic.puhkaeestis.ee/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles