Esimesel päeval selgusid võitjad viiel alal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Eile, Sakala mängude esimesel päeval selgusid paremad viiel spordialal, täna jätkub korvpalli- ja võrkpalliturniir ning peetakse kergejõustikuvõistlusi. Samuti on täna kavas rattamatk ja mälumäng.

Esimese alana lahenduse saanud kabeturniiri võitis Viljandi linna esindus Suure-Jaani ja Viljandi valla ees. Viie võistkonnaga mõõduvõtu võitnud meeskonnas mängisid Gert Elmaste, Lembit Sarapuu, Mihhail Malik, Elvi Liblik ja Hedi-Riin Kivikas.

Vabamaadlusturniiril oli esindatud üheksa omavalitsuse sportlast. Võistkondliku võidu teenis seal Võhma linn Tarvastu valla ja Viljandi linna ees. Turniiril selgitati paremaid 16 võistluskaalus.

Mängude lauatenniseturniiril osales kuus võistkonda ja sellel said parima tulemuse Rivo Saaremäe, Kert Villems ja Getter Põru, kes esindasid Viljandi linna. Võitjale järgnesid Suure-Jaani vald ja Viljandi vald.

Noormeeste jalgpalliturniiril viisid võidu endaga Viljandi jalgpallipoisid, kes kaheksa meeskonnaga mõõduvõtu finaalis alistasid 1:0 Suure-Jaani valla meeskonna. Kolmandat ja neljandat kohta otsustavas vastasseisus oli Viljandi linna teine meeskond 2:0 üle Kolga-Jaani valla poistest.

Mängude esimesel päeval on lahenduse saanud ka petangiturniir. Kümne võistkonna seas sai võidu Viljandi vald Viljandi ja Põltsamaa linna ees.

12. Sakala mängude esimese võistluspäeva koondtabeliga saab tutvuda siin.

Parim omavalitsus selgub täna pärastlõunal, kui kell 15.30 leiab ametite maja saalis aset autasustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles