Teisel poolajal spurtinud Tulevik alistas Tammeka

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik alistas koduväljakul 3:1 Tartu Tammeka.
Tulevik alistas koduväljakul 3:1 Tartu Tammeka. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jalgpallimeeskond teenis reede õhtul Premium-liiga mängus oma hooaja neljanda võidu, kui mängis 3:1 üle Tartu JK Tammeka.

Avapoolajal 0:1 kaotusseisu jäänud võõrustajad, pakkusid teisel vaatusel kolme võitluslikku ja ilusat tabamust.

Tuleviku esimese ja teise värava autoriks märgiti protokolli Sander Post. Esimese tabamuseni jõudis pikakasvuline viljandlaste kapten 65. mänguminutil, kui lükkas nurgalöögist teele saadetud tsenderduse peaga Tammeka väravasse. Kaheksa minutit hiljem viis Post Tuleviku juhtima, realiseerides suurepärase sooritusega paarikümnelt meetrit karistuslöögi.

Tuleviku võidumängu kolmanda tabamuse autoriks oli Karl-Ivar Maar kohtumise esimesel üleminutil.

Viljandi meeskonna peatreener Aivar Lillevere tunnustas meeskonda võitlusliku mängu eest. «Esimese poolajaga ei saa kuidagi rahule jääda, pärast vaheaega võtsid mehed end kokku, mängisid distsiplineeritult ja võitluslikult,» lausus treener.

Premium-liigas on Tulevik nüüd kogunud 14 tabelipunkti ning hoiab sellega kuuendat kohta. Tema järgmine vastane on Narva JK Trans, kellega kohtutakse 22. mail Narvas. Neli päeva hiljem, 26. mail võõrustab Tulevik kodustaadionil Tallinna FC Infoneti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles