Täna õhtul: kuidas Ragnar Klavan tippjalgpallis läbi murdis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Peeter Langovits / Postimees

Rahvusringhäälingu «Suurmeistrite» saade portreteerib Eesti koondise kaptenit Ragnar Klavanit, kes on pühendunud kahele suurele armastusele - perele ja jalgpallile.

FC Augsburgi meeskonna kaitse tugisammas Klavan on teinud ühes Euroopa tugevamas liigas Saksamaal läbimurde suures jalgpallis. Ta on tänavu osalenud kõigis kolmekümne kahes Bundesliga mängus ja kuulub võistlussarja paremate kaitsjate hulka.

Suurmeistrite võttegrupp otsis edukat jalgpallurit külastades vastust küsimustele, kuidas ta tipptasemele jõudis, miks FC Augsburgi peatreener peab teda viie kõige olulisema hoolealuse hulka ning mida meeskonnnakaaslased ja poolehoidjad temas hindavad.

Ent jalgpall pole Klavani ainus suur armastus. Jalgpallist olulisemaks peab ta peret, kus sirguvad kaks väikest poega. Saatejuht Kristjan Kalkuni intervjuud jalgpalluri isa, samuti Eesti koondisesse kuulunud Dzintar Klavani ja abikaasa Liliga iseloomustavad teda kui üldinimlike väärtuste hoidjat.

Suurmeistrite saade on eetris reedel, 15. mail algusega kell 21.40 ETV2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles