Treener: poiste pronks on hea tulemus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi käsipalluritele on see hooaeg kujunenud läbi ja lõhki pronksiseks: märtsis tegi meistrivõistluste kolmanda kohaga otsa lahti Viljandi spordikooli A-klassi meeskond, ülemöödunud nädalavahetusel lõpetasid tiitlivõistlused kolmandana C-klassi poisid, eelmisel pühapäeval vormis endale pronksmedali spordikooli B-klassi esindus ning selle jada lõpetas teisipäeval meie esindusmeeskond.

Viljandi käsipallitreeneri Marko Koksi sõnul pole kolmandal kohal häda midagi, aga ega eri vanuserühmades saa saavutusi päris ühtmoodi mõõta. «Tänavu oli meil lihtsalt selline aasta, kus enamaks võimeid polnud või ei võimaldanud seda võistluste kulg,» vaagis ta.

B-klassi tiitlivõistlustest kõneldes ütles Koks, et meie poiste pronks on kohe kindlasti hea tulemus. «Pealegi pidid nad laupäeval Põlvas ilma treenerita hakkama saama ja nad tulid päris hästi toime,» lisas ta. Koks ise viibis samal ajal esindusmeeskonnaga Viimsis meistriliiga pronksiseeria teisel mängul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles