Kodune tiitel paotas ust Euroopasse

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kadettide vabamaadluse meistri tiitel lubab Kevin Ervaldil osaleda augustis Serbias peetavatel Euroopa noorte meistrivõistlustel.
Eesti kadettide vabamaadluse meistri tiitel lubab Kevin Ervaldil osaleda augustis Serbias peetavatel Euroopa noorte meistrivõistlustel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti kadettide vabamaadluse meistrivõistlustelt tõid Kevin Ervald ja Erik Becker Viljandi spordikoolile kuldse medali. Võistkondlikult lõpetas meie esindus teise kohaga.

Pühapäeval Põltsamaal peetud kadettide ehk 16- ja 17-aastaste tiitlivõistlustel oli esindatud 21 Eesti maadlusklubi või spordikooli. Viljandimaa esinduse suurimad lootused olid pandud Kevin Ervaldi õlule. On ta ju tänavune pronksmedalist täiskasvanute seas ja mõned nädalad tagasi võitis ta kulla juunioride meistrivõistlustel. Nagu ütles treener Rain Aleksandrov, oleks kadettide klassis tiitlita jäämine olnud suur pettumus.

Andekas maadleja kandis favoriidiseisuse auga välja. Ta alistas kaalus alla 54 kg avaringis treeningukaaslase Jan-Villem Jamnese, võitis siis ülekaalukalt Holger Tootsi Väike-Maarjast ning tegi sama enesekindlalt lõpu finaalkohtumisele Roland Bergetiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles