Hosteli kõrval valmivad juunis külaliskorterid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hosteli õuel oleva vana maja teisel korrusel valmib lähiajal kümme ühe- ja kaks kahetoalist korterit.
Hosteli õuel oleva vana maja teisel korrusel valmib lähiajal kümme ühe- ja kaks kahetoalist korterit. Foto: Elmo Riig / Sakala

2012. aasta suvel Viljandi järve ääres Ranna puiesteel avatud Eesti esimene automaathostel Just Rest saab juuni algul oma õuemajas valmis tosina väikest üürikorterit, kuhu ootab üürnikuks ennekõike mujalt pärit tudengeid ja õpilasi, kes oleksid valmis eluruumi suvel kolmeks kuuks turistide tarvis vabastama.

«1. juuniks peab kõik valmis olema, sest hansapäevadeks on esimesed broneeringud. Aga ka ülejäänud suvi on suuremas osas nii üksikute päevade kui nädalate kaupa ööbijatega kaetud,» räägib ettevõtte juht Mark Orav.

Kui lähikuudel panustab Just Rest õuemajas hansapäevadel, folgifestivalil ja spordivõistlustel osalejatele, siis sügisel loodab ta korterite peale sõlmida juba mõnevõrra pikemad üürilepingud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles