Valge maja huvitab õpilasi ja eakaid

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise koolimaja ümberehitamine kortermajaks on lõpusirgel. Praegu on ehitajad ametis trepikodade remontimise ja parkimisplatside rajamisega.
Endise koolimaja ümberehitamine kortermajaks on lõpusirgel. Praegu on ehitajad ametis trepikodade remontimise ja parkimisplatside rajamisega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Osaühing Leola Kinnisvara hakkas mai algul kirja panema endisesse Paalalinna kooli algklasside majja rajatud väikeste üürikorterite broneeringuid. Huviliste suur hulk on üllatanud isegi arendajat ennast.

Aadressi Suur-Kaare 33 kandev maja ehitati 1960. aastate lõpul vast valminud kooli kõrvale internaadiks. Vahepeal leidis seal ajutist ulualust haigla ning viimastel kümnenditel oli hoone taas haridusasutuse kasutuses, sedapuhku algklasside õppekorpusena. Kui Paalalinna gümnaasiumist oli koolireformi tulemusena saanud põhikool, jäi kõrvalhoone kasutuseta ning linnavalitsus otsustas selle erakätesse müüa.

Jaanipäevaks valmis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles