Hommikul saadud auto oli õhtuks katusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraavi maandunud Audil oli järelkäru. Juhi väitel oli auto ostetud sama päeva hommikul.
Kraavi maandunud Audil oli järelkäru. Juhi väitel oli auto ostetud sama päeva hommikul. Foto: Politsei

Esmaspäeva õhtupoolikul Viljandi–Vastemõisa–Suure-Jaani tee 16,8. kilomeetril paremkurvis vasakule kaldunud sõiduauto Audi sõitis teelt välja ja lõpetas kraavis, rattad taeva poole.

 

Roolis olnud 51-aastane Jaan rääkis kohapeal meedikutele, et ta oli alles hommikul selle auto saanud. Sakala andmetel olid roolikeerajal lisaks uuele autole alkoholi tarvitamise tunnuseid, samas polnud tal juhtimisõigust ning ta polnud veel ka auto omanikuks või kasutajaks vormistatud.  

Kahe päeva jooksul juhtus Viljandimaal kolm liiklusõnnetust, millest kahe põhjustas juhtimisõiguseta juht. Kui pühapäeva õhtul uue mootorratta selga istunud 25-aastasele Raunole lõppes teekond Viljandis Paala teel vastu silikaatkividest väravaposti sõites igaveseks, siis Suure-Jaani lähistel õnnetuse põhjustanud Jaan pääses kergete vigastustega. 

Kiirabi toimetas lisaks lubadeta rooli istunud Jaanile Viljandi haiglasse tema kaassõitja, 49-aastase Anne. Juhi võimaliku joobe selgitab välja ekspertiis. Samuti on selgitamisel turvavarustuse kasutamine. Sõiduki rehvid vastasid nõuetele, sündmuskohal oli tee asfaltkattega ja kuiv ning nähtavus hea. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles